Konsulent og fuldmægtig til erhvervsuddannelsesområdet i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet [Denmark]


 
Har du lyst til at arbejde med at styrke kvaliteten af erhvervsuddannelserne, har du stærke analytiske kompetencer, og er du god til at samarbejde? Så er du måske en af vores nye kolleger i Kontor for Erhvervsuddannelser.


$ads={1}



Velfungerende erhvervsuddannelser er afgørende – både for de elever og lærlinge, som uddanner sig som faglærte – og for det arbejdsmarked, som er grundlag for velstand og velfærd. Lige nu søger vi en konsulent og en fuldmægtig, som har flair for det administrative og analytiske håndværk, og som vil være med til at sikre grundlaget for, at vi får uddannet flere dygtige faglærte fremover.




Om arbejdsopgaverne Stillingen som konsulent er placeret i vores Team Styring og Rammer , der bl.a. arbejder med:


  • Drift og udvikling af rammer for erhvervsuddannelserne, herunder f.eks. uddannelsesstrukturer, regler for særlige målgrupper, kompetencekrav til undervisere og udbyderskoler
  • Vejledning af skoler og faglige udvalg fx om regler på lærepladsområdet og skoleoplæring
  • Dimensionering af uddannelserne (adgangsbegrænsning)
  • Behandling af ansøgninger om udbud af erhvervsuddannelser
  • Implementering af politiske aftaler, herunder fx trepartsaftaler mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter
  • Bidrag til den grønne omstilling af erhvervsuddannelserne, fx gennem puljer, strategioplæg, analyser m.v.
  • Administration og samarbejde med videnscentre for erhvervsuddannelserne
  • Udvikling af rammer for og behandling af ansøgninger om forsøgs- og udviklingsprojekter.


Stillingen som fuldmægtig er placeret i vores Team Tilsyn og Data , der bl.a. arbejder med:


  • Udvikling og implementering af nye tilsyn, som indgår i styrelsens tilsynsplan
  • Planlægning og gennemførelse af årlige risikobaserede kvalitetstilsyn med erhvervsskolerne: Databaseret screening af institutioner, efterfølgende vurderinger af institutionernes kvalitetsarbejde, tilsynsbesøg på institutionerne og udarbejdelse af beslutningsoplæg til det videre forløb
  • Planlægning og gennemførelse af tematiske, undersøgende og enkeltsagstilsyn med særskilte områder
  • Understøttelse af dataanvendelse på erhvervsuddannelsesområdet internt i kontoret og styrelsen samt eksternt i sektoren.


Derudover kan du i begge teams komme til at arbejde med:


  • Opbygning af valid og systematisk viden, som kan anvendes i udviklingen og driften af området
  • Samarbejde med erhvervsskoler, skoleorganisationer og de faglige udvalg (arbejdsmarkedets parter)
  • Bidrag til direktionsbetjening
  • Bidrag til departementets politikudvikling og generel ministerbetjening på området, herunder besvarelse af henvendelser til ministeren, folketingsspørgsmål m.v.


Om dig Du har en relevant akademisk uddannelse, fx cand.scient. pol., cand.polit., cand.scient.adm., cand.scient.soc. eller lignende.

Vi søger to kolleger, der:


  • har stærke analytiske evner, herunder ift. kvantitative analyser
  • har en systematisk tilgang til opgaveløsningen
  • kan formulere sig korrekt og klart på skrift og i tale
  • er metodisk og fagligt stærke
  • kan se de store sammenhænge uden at miste blikket for detaljerne
  • er pragmatisk og udviklingsorienterede og kan tænke i nye og bedre løsninger
  • har gode samarbejdsevner og godt humør, også når arbejdstempoet er højt
  • har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation.
Det vil i begge stillinger være en fordel, hvis du har kendskab til erhvervsuddannelserne, men det er ikke en nødvendighed.

Til konsulentstillingen forventer vi, at du har mindst fem års erhvervserfaring, f.eks. fra centraladministrationen, konsulentbranchen, en interesseorganisation eller administrative opgaver i undervisningssektoren.




Om Kontor for Erhvervsuddannelser Kontor for Erhvervsuddannelser arbejder med at sikre fagligt stærke erhvervsuddannelser. Vi bidrager til at udarbejde og implementere politiske aftaler på erhvervsuddannelsesområdet, vi gennemfører kvalitetstilsyn, dimensionering, forsøgs- og udviklingsprojekter og en lang række andre opgaver knyttet til uddannelsernes udvikling, herunder udvikling af fag, evaluering af uddannelser, grøn omstilling, lærepladsområdet mv. Alle vores opgaver løses i tæt samspil med samarbejdspartnere, både skoler, organisationer og arbejdsmarkedets parter.

Kontoret består af ca. 45 medarbejdere fordelt på tre teams. Vi samarbejder tæt de enkelte teams imellem og arbejder tværfagligt med andre kontorer og uddannelsesområder i styrelsen og ministeriet. Kontoret er i øvrigt præget af et godt og uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, en positiv og humoristisk omgangstone med fokus på medarbejdernes trivsel og et godt arbejdsliv.




Løn- og ansættelsesvilkår Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge, og du bliver ansat som fuldmægtig eller konsulent efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller en anden relevant organisationsaftale.

Vi ønsker at besætte stillingerne snarest muligt og senest d. 1. oktober 2023.

Ansættelsessted: Teglholmsgade 1, 2450 København SV




Vil du vide mere? Hvis du har spørgsmål til stillingen som konsulent, er du velkommen til at kontakte fungerende teamleder Mette Lyshøj på telefon 20 71 30 42.

Har du spørgsmål til stillingen som fuldmægtig, er du velkommen til at kontakte teamleder Maria Rye Dahl på telefon 27 20 92 00.

Du er også velkommen til at kontakte kontorchef Morten Ørnsholt på telefon 21 78 07 13 vedrørende begge stillinger.




Lyder det som noget for dig? Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest 9. august 2023. Du søger stillingerne via vores hjemmeside www.stukuvm.dk/job-i-styrelsen .

Der er to samtalerunder. Til anden samtale indgår en case, hvor det vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.




Om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. STUK beskæftiger ca. 480 medarbejdere i København. Du kan læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på vores hjemmeside www.stukuvm.dk .

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال