LIS 3 i rus- og avhengighetsmedisin [Norway]


 

(i ny fane)


Om stillingen

Vi her på Døgnenheten, post avhengighet eller TSB poliklinikk er klar til å ta i mot deg!

$ads={1}

Vi har ledig fast stilling

Døgnenheten disponerer 6 (+2) sengeplasser. Vi jobber tverrfaglig med god medisinskfaglig, psykologfaglig og sosialfaglig kompetanse. Det er blant annet ansatt overlegespesialister i rus- og avhengighetsmedisin og i psykiatri, psykologspesialist og psykolog, sosionom og fysioterapeut. De fleste av våre pasienter har utfordringer i forhold til rusmiddelbruk, men vi har også behandlingstilbud til spillavhengige. Våre pasienter har høy grad av samsykelighet innen psykisk og somatisk helse.

TSB poliklinikk er en liten enhet med 6 fagpersoner, bl.a overlege i rus og avhengighetsmedisin, psykistrisk sykepleier og sosionom. Begge enhetene er en del av SANKS.

Du kan selv velge om du starter opp ved Poliklinikken eller ved døgnenheten.

Her får du oppleve magiske Finnmark i kombinasjon med en spennende arbeidshverdag med mye læring og faglig støtte!

Samisk nasjonal kompetansetjeneste – Psykisk helse og avhengighet (SANKS) er organisert i flere ulike enheter i Karasjok: Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk, Ungdomspsykiatrisk enhet, Familieenheten, Voksenpsykiatrisk poliklinikk, TSB-poliklinikk og Døgnenheten psykisk helse og avhengighet. I tillegg har SANKS et Nasjonalt team som er lokalisert både i Karasjok, Tromsø, Hamarøy, Røros, Snåsa og Oslo. SANKS preges av høyt faglig nivå, og har fokus på å yte tjenester av høy kvalitet. Vi oppfordrer spesielt leger med samisktilhørighet å søke på stillingene.

Utdanningsplan finner du HER.

Karasjok er samenes hovedstad, med nesten 3000 innbyggere og rundt 60000 reinsdyr. Bygda byr blant annet på unike naturopplevelser, folk, historie, kultur og kunst. Her vil du finne en ro og stillhet som du ikke finner alle steder i Norge! Les gjerne mer om Karasjok på denne nettsiden: https://www.visitnorway.no/reisemal/nord-norge/karasjok/

I tillegg til flotte opplevelser får du avskrevet 10 % av studielånet ditt (max 25 000 kr) for hvert år du bor og jobber i Finnmark OG gratis barnehage fra høsten 2023! Dersom du ønsker deg bedre tid, nye opplevelser og større råderett over fritiden din kan vi anbefale at du griper sjansen og flytter til Finnmark!

Søk stilling hos oss og kom til Karasjok❤

Tiltredelse etter avtale.

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist:
20.08.2023
Arbeidsgiver:
Finnmarkssykehuset HF
Sted:
Karasjok
Stillingstittel:
LIS 3 i rus- og avhengighetsmedisin
Stillinger:
1
Heltid / Deltid:
Heltid
Ansettelsesform:
Fast
Stillingsprosent:
100
Webcruiter-ID:
4683938669
Del på Twitter Del på LinkedIn Del på LinkedIn Del på e-post

Arbeidsoppgaver

  • Utredning og behandling av rus- og avhengighetslidelser
  • Kartlegging av psykisk og somatisk komorbiditet
  • Bidra faglig gjennom veiledning, undervisning og teamarbeid
  • Delta i faglig utviklingsarbeid og planlegging
  • Arbeid i tverrfaglig og flerkulturelt miljø
  • Ta aktivt del i eget utdanningsløp som LIS

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som lege
  • Godkjent LIS-1 tjeneste. Det er også mulighet for allmennleger å søke stillingen, som en del av sin spesialisering til allmennspesialist
  • Grunnleggende IKT kompetanse
  • Beherske norsk eller et annet skandinavisk språk muntlig og skriftlig
  • Det er ønskelig at du har kjennskap til samisk språk- og kultur. Ved lik kompetanse vil søker med samisk språk- og kulturkompetanse bli foretrukket

Personlige egenskaper

  • Interesse for å arbeide i et tverrfaglig miljø
  • Interesse for faglige utfordringer i et flerkulturelt område
  • Bidra til utviklingen av SANKS sitt tjenestetilbud innen rus- og avhengighet
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Fleksibilitet og selvstendighet
  • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Vi tilbyr

  • Tilrettelegging av utdanningsløp med god og tett oppfølgning av deg som LIS 3
  • Godt arbeidsmiljø som er både tverrfaglig og flerkulturelt
  • Spennende og faglig utfordrende arbeidsoppgaver
  • Reise -og flytteutgifter dekkes etter gjeldende reglement
  • Medlemskap i en av landets beste pensjonsordninger
  • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster, samt 6 mnd. prøvetid
  • I tillegg til god lønn får du i Finnmark en rekke økonomiske fordeler som nedskrivning av studielån, lavere skatt og billigere strøm

    Generell informasjon
    Kun søkere som søker elektronisk via WebCruiter vil blir vurdert. Attester og vitnemål samt to referanser legges ved søknaden. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må vi ha autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no). Originalpapirer etterspørres ved innkalling til intervju. For alle stillinger med pasientrettet arbeid, krever vi at du legger fram politiattest. Finnmarkssykehuset deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Målet med inkluderingsdugnaden er at fem prosent av alle nyansatte i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en. Finnmarkssykehuset ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Finnmarkssykehuset er i utvikling. Endringer i arbeidsoppgaver/stillingsbeskrivelse kan derfor ikke utelukkes.

    Finnmarkssykehuset ønsker ikke kontakt med selgere.



Adresse: Avjovargeaidnu 88, 9730 Karasjok, Norge

Åpne veibeskrivelse (i ny fane)

Kontaktinformasjon

Ellen Ingrid Grenserud Eira
Enhetsleder
Telefon: 92669358
E-post: Ellen.Ingrid.Eira@finnmarkssykehuset.no
Edit Johnsen
Avdelingsleder
Telefon: 48292612
E-post: Edit.Johnsen@finnmarkssykehuset.no

Om arbeidsgiveren

Finnmarkssykehuset består av Kirkenes sykehus, Hammerfest sykehus, Klinikk Alta og Sámi Klinihkka, som alle har tilbud innenfor somatikk og psykisk helsevern og rus. I tillegg sørger Klinikk Prehospitale tjenester for AMK, bil-, båt- og luftambulansetjenesten i Finnmark. Med et fokus på god kvalitativ pasientbehandling så jobber vi for å være nær pasienten. Mange av oss reiser for å behandle pasientene der de bor. Vi søker de tøffe og fleksible fagfolkene. Det er små avdelinger som betyr at du får mer ansvar og mer varierte arbeidsoppgaver. Her betyr du mer!

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال